COMANZI ONLINE SAU TELEFONIC

Alegeți-vă produsele dorite.

Dacă ați găsit un produs ce doriți să-l achiziționați, folosiți una din următoarele metode de a plasa o comandă:

Comandă online din pagina de detalii a produsului. Vă rugăm să selectați corect toate câmpurile (Nume, Adresă de livrare, Email, Telefon).
Procesarea plăților online cu cardul este făcută de NETOPIA sau iPay de la Banca Transilvania.

Comandă telefonică la unul din numerele de telefon afișate în subsolul site-ului sau în pagina produselor;

Comandă pe e-mail la adresa [email protected] (Vă rugăm să ne specificați datele dvs. de contact și produsele pe care doriți să le achiziționați)

Pentru box-urile de fotbal, baschet și volei care suportă variații de culori și de mărimi, vă recomandăm să faceți comanda telefonic sau pe e-mail, specificând mărimea și culoarea fiecărui element din box.

Dacă alegeți comanda online sau comanda pe e-mail, înainte de expedierea coletului veți fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii.

LIVRARE

Livrarea se face prin companiile de curierat, cu plata ramburs (la primirea coletului).

Termenul de livrare este de 1-5 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii, la adresa specificata in formularul de comanda.

Procesul de livrare se va face numai dupa ce comanda va fi confirmata, in urma unui apel telefonic al departamentului vanzari.

Pot aparea intarzieri de livrare din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de compania noastra sau de cea de curierat sau daca adresa dvs. este intr-o zona in care compania de curierat nu are acoperire permanenta.

Taxa standard de expediere este de 23 Lei, iar pentru comenzile de minim 250 Lei, transportul este gratuit.

Pentru alte detalii si clarificari nu ezitati sa ne contactati.

AMA FORTUNA SPORTS – Cel mai mare retailer de echipamant sportiv din România. Comezi și livrare echipament sportiv Givova, Joma, Macron și Zeus.